Boka SWAT Airsoft lajv
Det finns mängder av sätt för er att använda SWAT Airsoft lajv. Det är upp till dig och din grupp att välja om ni vill att många ska få prova på under några minuter eller om ni vill att det ska bli en fullfjädrad teambuildingaktivitet på en hel dag. Det gemensamma för alla alternativen är att deltagarna får en upplevelse de sent glömmer.

Personalmöte (Standardpaket)
Den vanligaste varianten av arrangemang är den som beskrivs under program under fliken SWAT lajv. I denna variant ingår ett antal genomföranden, genomgång av gruppens agerande, lite tips och tricks och fika. Detta paket används för att ge en grupp en upplevelse med samarbete och spänning.
[10-20 pers upplever i 4 timmar]

Lagbygge
Detta paket innebär en utmaning och en teambuildingaktivitet för en grupp på fem till tio personer. Här blir gisslanfritagningarna mer och mer avancerade. Dagen börjar med en prova på-aktivitet. Denna följs upp med en blandning av gruppövningar, utbildning, diskussioner och avslutas med en egenplanerad insats där allt ställs på sin spets.
[5-10 personer blir mer samövade på en dag]

Prova på
Detta paket innebär att något hundratal personer får chansen att prova på SWAT Airsoft lajv på en dag. Denna typ av aktivitetr passar exempelvis på mässor eller större företag där många ska få chansen till en upplevelse. Detta arrangemang sker med vår mobila anläggning i en lokal i närheten av bokaren.
[100 personer provar på på en dag]

Detta gäller
För arrangemang som sker utanför vår egen lokal krävs det att vi bygger en bana. Detta kräver ett rum på omkring 300 kvm med 16A ström och möjlighet till mörkläggning. Banan byggs på en dag och rivs på en halv dag.

Ett tiotal personer inklusive instruktörer och skådespelare finns på plats från uppbyggnad till rivning. Dessa behöver boende och kost. Utrustningen transporteras med lastbil vilket gör att det behövs viss tillgänglighet.

Alla deltagare skriver på ett avtal där de godtar att spelandet sker på egen risk. De skriver också på att de inte använder alkohol eller andra droger i samband med arrangemanget.

Deltagarna behöver oöm klädsel. Det finns inga fysiska krav på deltagarna. Alla kan vara med som klarar att gå på plant golv.